PREGÀRIA DE L'AMISTAT del dimarts 14 de juliol de 2020Benvingudes i benvinguts a la Pregària de l'Amistat dels dimarts. Aquest 14 de juliol podeu seguir la pregària per aquest enllaç:


En aquesta ocasió compartirem els següents textos: 

L'Eli Moreras ens llegirà el text "LLAVORS VINDRÀ LA PAU"


Si creus que el somriure té més força que les armes, si creus en el poder d'una mà oberta, si creus que allò que uneix als homes és més que no pas el que els separa, si creus que el fet de ser diferent és una riquesa i no un perill, 

LLAVORS VINDRÀ LA PAU!


Si saps mirar a l'altre amb una mica d'amor, si prefereixes l'esperança més que la sospita, si penses que tu ets qui ha de fer el primer pas en lloc de l'altre, si l'esguard d'un infant és encara capaç de desarmar-te, 

LLAVORS VINDRÀ LA PAU!

Si pots sentir l'alegria amb la joia del teu veí, si la injustícia de l'altre et revolta tant com la que t'han fet a tu, si l'estranger és per a tu un germà inesperat, si ets capaç de donar el teu temps gratuïtament per amor, LLAVORS VINDRÀ LA PAU!

Si saps acceptar que els altres t'ajudin, si comparteixes el teu pa afegint-hi un bocí del teu cor, si creus que el perdó pot ser més que la venjança, si saps cantar i ballar amb la felicitat dels altres, LLAVORS VINDRÀ LA PAU!

Si saps escoltar el pobre home que et fa perdre el temps, i li somrius, si sap encaixar i aprofitar les crítiques sense tractar de tancar-te ni de defensar-te, si saps accepta i fer teves les opinions diferents, si et resisteixes a donar la culpa de tot als altres, LLAVORS VINDRÀ LA PAU!

Si per tu, l'altre és sobretot un germá, si penses que l'enuig és signe de debilitat més que de força, si prefereixes que et facin mal que no pas fer-ne, si rebutges la idea que ets indispensable, LLAVORS VINDRÀ LA PAU!

I avui ens acompanyarà el text de la Transfiguració de

l'Evangeli de Lluc, comentat pel Josep Maria Canet de la comunitat escolàpia de Sabadell i llegit per l'Anna Gargallo d'EP Balmes.

Uns vuit dies després d'haver-los dit tot això, Jesús va prendre amb ell Pere, Joan i Jaume i pujà a la muntanya a pregar. Mentre pregava, l'aspecte de la seva cara va canviar i el seu vestit es tornà d'una blancor esclatant. Llavors dos homes es posaren a conversar amb ell. Eren Moisès i Elies, que es van aparèixer gloriosos i parlaven de la partença de Jesús, que s'havia d'acomplir a Jerusalem. A Pere i els seus companys, la son els vencia, però es van desvetllar i van veure la glòria de Jesús i els dos homes que eren amb ell. Quan aquests ja se separaven de Jesús, Pere li digué:

--Mestre, és bo que estiguem aquí dalt. Hi farem tres cabanes: una per a tu, una per a Moisès i una altra per a Elies.

No sabia què deia. Encara ell parlava així, quan es formà un núvol que els anà cobrint. Ells s'esglaiaren, en veure que entraven dins el núvol.

Llavors va sortir del núvol una veu que deia:

--Aquest és el meu Fill, el meu elegit; escolteu-lo.

Així que s'hagué sentit la veu, Jesús es quedà tot sol.

Ells guardaren el secret, i aquells dies no explicaren a ningú res del que havien vist.I per acabar el comentari al Parenostre ens arriba aquesta vegada des de la ciutatd e Mexicali, Les Califòrnies, en veu del Salvador Riera, que serà recitat posteriorment pel Josep Muntada, de l'Escola Pia de Balaguer. 


A les 9 de la nit ens trobem. 

Fins aviat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

22 JUNY DARRERA PREGÀRIA DE L'AMISTAT DEL CURS 2020 - 2021

Ja hem arribat a final de curs i fem la nostra darrera pregària de l'amistat dimarts 22 de juny.  Us volem fer un petit obsequi perquè p...