Pregària de l'Amistat del 2 de febrer de 2021 des dels Serveis Centrals


Dimarts 2 de febrer la Pregària la realitzarem des dels Serveis Centrals d'EPC, coneguts per tothom com "el 80".

No hi falteu!


Aquí teniu l'enllaçI aquí el vídeo de propaganda de la pregària d'avuiTambé compartim amb tots vosaltres aquest missatge que hem rebut des del Golf Pèrsic de la Gemma Olivé, que segueix la pregària cada setmana amb la seva família. Diu així: 


Aquest missatge és d'agraïment.

Moltíssimes gràcies per convidar-nos a la pregària de l'amistat cada dimarts.

Degut al fus horari no la podem seguir en directe i ho hem fet avui.

És un respir i aire fresc que ens ajuda a fer la setmana més amena.

Ens ha agradat molt veure i recordar tota la feinada que fa la Marta Marín i tot el seu equip amb els grups Mou-te i fent-se carrec de l'equip de pastoral de l'Escola Pia Sabadell.

Com sempre l'Escola Pia és un referent per nosaltres i ens sentim molt orgullosos (encara que la distància física ho impedeixi) de formar-ne part.

Tothom estem vivint moments molt complicats i amb un futur bastant incert, tanmateix aquestes trobades són un alé per tirar endavant.

Us tenim molt presents,

Una abraçada molt forta desde Dubai,

Família Estopà-Olivé

Atentament,
Gemma Olivé i Quero

Gràcies Gemma. Contents de rebre notícies vostres i que aquesta estona de pregària i trobada setmanals el pugueu veure des de tan lluny i ens mantingui units en l'Amistat. 

La Gemma va ser professora als col·legis de Tàrrega i de Sabadell i juntament amb el seu espòs Xavier i els seus fills Miquel i Oriol, van compartir amb tots nosaltres el Parenostre des del Desert de Al-quadra, en la pregària del 21 de juliol de 2020. El vídeo és aquest: I ja sabeu, si voleu enviar-nos altres missatges com aquest, que ens fan sentir la germanor dels qui seguim la pregària, podeu fer-ho a través de la pàgina web o bé a l'adreça: pregaria.amistat@escolapia.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

31 de maig 2022 - DARRERA PREGÀRIA DE L'AMISTAT DEL CURS 2021-2022

En aquesta darrera Pregària de l'Amistat comptarem amb un gran convidat conegut de tots vosaltres: en Ramon Maria Nogués, catedràtic de ...